Cégünkről

A HOSTLINE Kft. 2002-es megalakulása óta szolgáltat Ügyfelei részére a távközlési és informatikai piacon. Cégünk filozófiája szerint a leghatékonyabb út a sikerhez az ügyfélközpontú szemléletmód középpontba helyezése a saját termékeivel és szolgáltatásaival szemben maximalista vállalkozás mindennapjai során.

  • Mindig figyelünk Önre.
  • Mindig megértjük, mit szeretne.
  • Mindig van ötletünk hozzá.
  • Mindig meg tudjuk oldani.

A telekommunikációs szektor valamennyi részterületét felölelő portfoliónk hátterét elsősorban saját munkatársaink biztosítják, akik mind magasan képzett, a szakmában több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A HOSTLINE büszke szerződött gyártópartnereivel kialakított kapcsolataira, amelyek szintén garanciát jelentenek az általunk szállított és üzembe helyezett rendszerek kiváló minőségére.

A HOSTLINE céljainak megvalósítása érdekében olyan minőségirányítási rendszert vezettünk be, amely garantálja a szolgáltatások kifogástalan színvonalát, a folyamatos fejlesztést és a vevői megelégedettséget. Ennek fontos eszköze az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetése és a rendszer független fél általi rendszeres tanúsíttatása.