Munkatársaink

Polgár Zsolt – ügyvezető igazgató

Tulajdonostársaival közösen alapítója és a kezdetektől fogva egy személyben vezetője a cégnek. Első jelentősebb pozícióját a COMEX Telefon Alközponti Kft.-nél töltötte be, ahol szervizmérnökből lett – több lépésben – vezető ügyfélmenedzser. Később a MATÁVCom Kft. értékesítési igazgatóhelyettese, üzletág igazgatója, majd értékesítési igazgatója volt. 2002-ben hagyta ott a vállalatot A HOSTLINE életre hívásakor. A telekommunikációs szakmában több mint két évtizede aktívan dolgozó szakember 2002. óta ügyvezetője a HOSTLINE-nak.

Csincsák Attila – műszaki igazgató

A Posta Alközponti Üzemében szervizmérnökként 1988-ban kezdte szakmai pályafutását, ahonnan két év után, az alközponti piac liberalizálásakor került át a COMEX Alközponti Kft.-hez. Itt szervizcsoport-vezető pozícióig vitte, majd 1999. és 2009. között a Montel Kft. műszaki igazgatójaként tevékenykedett. 2010. óta a HOSTLINE IP- és informatikai területért felelős műszaki igazgatója.

Széplaki Pál – műszaki vezető

Egész fiatalon a Posta Alközponti Üzemében gépszerelő műszerészként kezdődött, néhány év múlva pedig műszaki előadóvá, illetve műszaki csoportvezetővé történő előlépéssel folytatódott szakmai előmenetele. 1990-ben hasonló módon került a COMEX Alközponti Kft.-hez, ahonnan hét év után a MATÁVCom műszaki csoportvezetői székébe került. 2003. óta műszaki igazgatója a HOSTLINE-nak.

Janka Zoltán – Avaya (Bosch) szakmai referens

Cégünk Avaya-rendszerekért felelős szakmai referense 20 éve dolgozik a telekommunikációban. Szakmai pályafutását a Comex Alközponti Kft. szervizmérnökeként kezdte, majd a Robert Bosch Kft.-nél folytatta. 2009-ben, a Robert Bosch Távközlési Üzletágának felvásárlásakor került a HOSTLINE-hoz. Szakterületéhez, az Avaya – illetve korábban a Bosch – által gyártott telekommunikációs rendszerekhez kapcsolódóan számos tanfolyamot elvégzett, amelyek anyagát azóta ő maga is oktatja.

Petzinger Attila – Siemens szakmai referens

Szintén a Posta Alközponti Üzeme volt az első munkahelye, ahol műszerészként tevékenykedett. 10 év alatt előbb átkerült a Budapesti Alközponti Üzembe, majd mindkét jogutódnál, a Comex Távközlési Kft.-nél és a MATÁVCom-nál is dolgozott műszerészként. 2000. és 2004. között a TICS Kft. szerviztechnikusa, 2004-től pedig a YOUNG B.T.S. Kft. rendszertelepítője. 2009 tavaszától a Siemens rendszerek szakmai referense a HOSTLINE-nál.